keskiviikko 10. elokuuta 2016

Nizzan lomalla loppuunkäytetyt tuotteet

Moikka!
Vietin heinäkuun viimeiset kymmenen päivää Nizzassa poikaystäväni kanssa. Aion tehdä itse matkasta pienen postauksen myöhemmin, mutta nyt ajattelin arvioida lyhyesti Nizzassa loppuunkäyttämäni kosmetiikkatuotteet.
ACO After Sun*
24H Moisturising gel cream - soothing and cooling
Acon after sun oli kerrassaan loistava! Otimme muutamina päivinä aurinkoa, ja poikaystäväni poltti itsensä (minä en, sillä käytin suojakerrointa 30 joka päivä), joten tämä tuote tuli tarpeeseen. Kahden ihmisen käytöllä tämä kului kahdeksassa päivässä, joten onneksi otin toisenkin after sunin mukaan viimeisiksi päiviksi.
After sun on oikeastaan kosteusvoide, jossa on usein aloe veraa ja viilentäviä ainesosia. Tämä adter sun oli huippuyksilö. Purkki oli super söpö, tuote kosteutti ja viilensi ihanasti. Toinen mukaani ottama after sun oli Garnierin after sun. Sekään ei ollut huono mutta mielestäni (ja poikaystäväni mielestä) Acon tuote oli parempi.
Ostaisin tuotteen uudestaan.

Bernard Cassiere*
Puhdistusmaito
Tästä pikku puhdistusmaidosta pidin. Tuote ei ollut mitenkään erinomainen, mutta hyvä perusputsari. Iho tuntui kosteutetulta käytön jälkeen. En nyt varsinaisesti hankkisi tätä uudestaan, mutta pidin siitä kun käytin sitä.
Cattier*
Cleansing foam for face
Noh. En pidä vaahtoavista puhdistustuotteista, joten en oikein pitänyt tästäkään. Tämä oli kyllä varmasti paras käyttämäni puhdistusvaahto, mutta en vaan pidä puhdistusvaahtojen koostumuksesta. Tiedän että tämä on harhakuvitelmaa, mutta minusta ne eivät puhdista yhtä hyvin kuin puhdistusmaidot.
Tämän tuotteen pumppu jäi aika ajoin jumiin, ja tuntui että viimeisiä pisaroita tuotteesta ei pystynyt käyttämään, sillä ahkerakaan pumppaus ei tuottanut enää lopussa tulosta, vaikka pullossa nestettä vielä selvästi hiukan oli.
Rimmel stay matte -puuteri
Paras mattapinnan jättävä puuteri. En olisi halunnut jättää puuteria Nizzaan, mutta kansi oli niin pahasti rikki, että ei ollut muutakaan vaihtoehtoa. Tämä on varmaan kymmenes käyttämäni yksilö. Stay matte on halpa ja loistava tuote, suosittelen ehdottomasti ja aion ostaa uuden yksilön mahdollisimman pian.

Kiitos lukemisesta
Pauliina

* = saatu blogin kautta testiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti