perjantai 9. lokakuuta 2015

Ihastuttava ilta Avonin kanssa + miksi en ole blogannut pitkään aikaan!

Moi kaikki ihanat lukijat!

Ensiksi, pahoittelut etten ole postannut blogiin pitkään aikaan. Minulla on ollut liuta teksnisiä ongelmia: pöytäkoneeni on hajonnut. Kyseessä on Applen kone, joten minulla ei ole juuri nyt varaa viedä sitä omenatohtorille, sillä oletuksena on satojen eurojen lasku :( Pöytäkoneeni lisäksi minulla on läppäri, jonka olen "lainannut" työpaikaltani. Käytän nyt siis tätä mm. youtubevideoiden editointiin. Miksen sitten bloggaa tällä koneella? No, siksi, että kamerani ei synkronoidu tähän koneeseen. Vika ei ole USB-kaapelissa, sillä sen olen vaihtanut. Noh, entäs sitten porukoiden kotikone? Siinä koneessa on ei jostain syystä toimi iPhoto, joten kamera kyllä yhdistyy koneeseen, mutta kuvia ei voi ladata mihinään! Minulla olisi kuvia niin Venetsian matkalta ja useista blogimiiteistä. Teen ne postaukset sitten, kun saan tietokoneeni/kameraongelmani ratkaistua :(
Nyt kuitenkin tajusin, että voin ottaa kuvia puhelimellani, vaikkakin ne ovat sitten melko huonolaatuisia. Toivottavasti kuitenkin hieman huonolaatuisemmat postaukset kelpaavat kunnes saan tekniset ongelmat ratkaistua!


Sitten itse asiaan:

Kävin keskiviikkona Avonin bloggaajaillassa, jossa esiteltiin LUXE-sarjan tuotteita ja kerrottiin Avonin I Love Me-messuosastosta.
Ilta oli aivan ihana! Tarjoilut olivat aivan huiput, ja tunnelma oli kivan rento. Saimme pikameikkejä Meikkipään ihanilta Riialta ja Lauralta. Minä olin tietysti valmiiksi jo täydessä tällingissä, joten Riia vain korjaili hieman mekkiäni ja teki syömisestä kuluneen huulimeikin uudelleen Avonin uusilla kosteuttavilla huulipunilla.
Saimme kuulla ennakkoon, mitä Avon on keksinyt I Love Me-messuille. Heillä on tänä vuonna joka päivä hieman eri teemat:
Perjantai 16.10 on Flirty Friday
Lauantai 17.10 on Supreme Saturday
ja  Sunnuntai 17.10 on Sweet Sunday

Lisäksi joka päivä tasatunnein Avonilla on #Ripsiväritempaus! Jos tuot (minkä tahansa merkin) tyhjän ripsivärihylsyn, voit Avonin pisteellä tasatunnein vaihtaa sen Avonin Big and Daring -ripsiväriin, ilmaiseksi! Todella kiva kampanja, kukapa ei haluaisi ilmaista ripsiväriä! Muistuttaa myös hyvin siitä, että ripsivärit on hyvä vaihtaa noin kolmen kuukauden jälkeen :) 
 Illan päätteeksi saimme vielä ihastuttavat goodiebägit! Tässä hieman bägien sisältöä. Aion tehdä Avonin tuotteista kokonaan erillisen videon, sillä olen löytänyt Avonilta muutamia todella hyviä tuotteita! 
 Lopuksi leikimme vielä Nellan kanssa Avonin valokuvauspisteellä...
Kiitos paljon lukemisesta! 
Ps. Olen I Love Me-messuilla ainakin perjantaina ja lauantaina, mikäli näet minut, tule ihmeessä moikkaamaan! :)

xoxo Pauliina

1 kommentti: