sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Tubecon -risteily ja Päivä Tukholmassa + minihaalinta


Moikka!
Vietin 2.3-4.3 Silja Serenadella Tubecon-risteilyllä. Hengailimme kahtena päivänä kolme tuntia laivan New York loungessa. Minä lakkasin kynsiä ja muut Kauneustuben tytöt tekivät huulimeikkejä ja kulmia. Fiilis oli aivan mahtava ja noin neljäsataa fania saapui paikalle.
Kuva Tubeconin facebook-sivulta

Saimme herkutella laivan buffassa ja käydä Tukholmassa vapaasti. Tukholmassa meitä odotti sumu ja ankean harmaa sää, mutta se ei fiilistä latistanut! Ensimmäisenä suuntasimme pyhiinvaellukselle Sephoraan, jossa minä ja Sanna jumitimme lopulta yli tunnin. Sieltä minulle tarttui mukaan kosmetiikkadiilattavaa tutuille ja itselleni hankin Kat Von D:n Shade & Light contour kitin. Kaupanpäälle sain pari näytettä. Olin erittäin tyytyväinen itseeni kun kerrankin selviydyin Sephora-käynnistä ilman vararikkoa!
Jälkiruokapöydässä homma lähti lapasesta ja ihan kunnolla. En tosin ihan kaikkea tästä sentään syönyt ja kolmen päivän aikana tuli onneksi käveltyä yli 40km. 
 Herkuttelua Tukholmassa

 Upea Lambo!
 Satamasta ei paljoa eteensä nähnyt!
Minihaalinta! Mukaani tarttui tosiaan edelläkin mainittu Kat Von D:n Shade & Light contour palette ja Our coast -muumimuki, jossa Niiskuneiti huolehtii Itämeren puhtaudesta hupaisa ilme kasvoillaan. Sephorasta sain kaupanpäällisiksi pari näytettä ja minikoon Kat Von D:n Tattoo eyelineria. Kuvasta puuttuu Makeup Storen hologrammi-glitteri, sillä unohdin kokonaan ottaa sen kuvaan mukaan.
Ostin lisäksi hirmuisesti karkkia tuliaisiksi ja itselleni pussin turkinpippureita.

Kaikenkaikkiaan jäi mahtava fiilis reissusta! Kiitos Tubeconin porukalle ja Siljalle ikimuistoisesta risteilystä!

Pauliina2 kommenttia:

  1. Tukholman Sepossa vähän jo nauratti Kat-tuotteiden esillepano :D niitä oli ripoteltu pitkin myymälää, ja vielä kassoille oli paletit tungettu lisämyyntituotteiksi. Myyjät kassoilla vielä yrittivät tyrkyttää niitä jokaiselle kassalla maksavalle :'D Kääk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo niitä ei oltu laitettu kovin taiteellisesti esille :'D

      Poista