torstai 4. elokuuta 2016

Minun aikatauluni Tubeconissa + Life update

Moikka kaikki!
Osallistun jälleen tänä vuonna Tubeconiin! Olisi niin ihanaa tavata mun tilaajia siellä, joten ajattelin julkaista aikatauluni Tubeconissa. Lisäksi ajattelin hieman valaista että mitä elämässäni on ollut meneillään ja miksi videoita ei ole tullut moneen kuukauteen.

Aikatauluni Tubeconissa

Perjantai 12.8
Klo 15.00-16.00
Olen Lumenen Natural Code-pisteellä lakkaamassa kynsiä (ilmaiseksi totta kai) uusilla Natural Coden lakoilla. Tervetuloa minimanikyyriin :)
Klo 18.00-19.00
Olen NYXin hostaamassa Kauneustube Loungessa pitämässä Pop up meet and greetin! Tämä on siis epämuodollisempi meet&greet, hengailen jossain päin Loungea, mutta minua saa ehdottomasti tulla moikkaamaan koko Tubeconin ajan ihan missä vaan minut bongaattekin
Lauantai 13.8
Klo 14.00
Lumenen Natural Code-pisteellä pidän pienen (n. 30 min) ihonhoitoon liittyvän "luennon" ja samalla minulta saa kysyä ihonhoitoon tai kosmetiikkaan liittyviä kysymyksiä (vink vink, kannattaa tulla paikalle, luvassa ehkä pikku yllätyksiä ;) )
15.00-15.30
Kynsien lakkaukseen ja hoitoon liittyvä paneeli Kauneustube Loungen lavalla
16.00-16.45
Paneelilavalla Kauneustubettajien paneeli
17.00-17.30
Kiusaamispaneeli (Kauneustube Lounge)
18.00-18.30
Meikki Q&A (Kauneustube Lounge)

Sitten pikku updatea.
En ole tänä vuonna saanut kunnolla youtubevideoita ladattua tubeen. Olen ollut todella kiireinen estenomiopinojen, yrittäjyyden ja muiden töiden kanssa. Kun kiireet vähenivät, tietokoneeni hajosi. Muutin heinäkuun alussa Helsinkiin, joten minulla ei ole ollut varaa korjauttaa konettani. Nyt kuitenkin tietokoneeni on taas iskussa! Pidetään peukkuja että jokin toinen osa ei nyt hajoa, tämä kone on kuitenkin jo viisi vuotta vanha. Lähiaikoina on kuitenkin tulossa videoita, sen lupaan ja vannon! :)
Kiitos paljon ymmärryksestä <3

Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti