maanantai 15. kesäkuuta 2015

Jane Iredale ja Environ -ilta

Moi kaikki!

Olin muutama viikko sitten Jane Iredalen ja Environin yhteisessä bloggaajaillassa. Tapahtuma järjestettiin  Jane Iredalen maahantuojan Estelina Oy:n tiloissa. 
Bloggaajailta oltiin järjestetty ihanan Jonnan synttäreiden kunniaksi! :) 

Kuvassa synttärisankari Jonna ja illan emännät Pauliina ja Minna (taustalla)


Jane Iredalen meikkejä

Illan aikana pääsimme tutustumaan Jane Iredalen uutuustuotteisiin (ja saimme sneak peekin myös loppukesästä/alkusyksystä ilmestyvistä tuotteista, ihan mahtavia tuotteita tulossa!). Pauliina Laramée kertoi Jane Iredalesta ja merkin historiasta ja kehityksestä. Aiemmin en ole tiennyt paljoakaan Jane Iredalesta oli todella kiinnostavaa kuulla Jane Iredalen tarina ja kuinka hän loi merkin. Kannattaa käydä kurkkaamassa Jane Iredalen sivut, sillä Jane Iredalen tarina on todella mielenkiintoinen :)


Herkulliset tarjoilut sulivat suussa!


Environin viisiosainen ihonhoitosarja

Bloggaajaillassa oli mukana myös ihonhoitosarja Environin maahantuoja Minna  Heikkilä. Kosmetologina olin todella kiinnostunut Environ-sarjasta, sillä tämän ihonhoitosarjan tärkein ainesosa on A-vitamiini, joka on tunnettu ihoa parantavasta vaikutuksestaan.  A-vitamiini korjaa UV-säteilyn aiheuttamia aurinkovaurioita. Environilla on viisiosainen A-vitamiinivoidesarja, jonka imeytymistä voi tehostaa mikroneulauksella.

Mikroneulausrulla jonka avulla tuote saadaan imeytymään syvemmälle

Tämä bloggaajailta poikkesi monella tavalla muista bloggaajailloista joissa olen ollut. Tuntui kuin olisin ollut enemmänkin kosmetologina tuotesarjojen koulutuksissa: koko ajan puhuttiin asiaa eikä viljelty myyviä korulauseita. Etenkin pidin siitä, että Minna ja Pauliina osasivat kertoa tuotteiden INCI-listoista ja vastata kiperiinkin kysymyksiin. 


Saimme illan päätteeksi goodie bagit. Minun goodie bagini sisälsi  Environin AVST 1-kosteusvoiteen ja Revival naamion sekä Jane Iredalen 24-Karat Gold Dust Shimmer Powder sävynä Silver ja Lip Fixation-huulikiillon sävyssä Mania. Saatte kuulla tuotteista myöhemmin arvioiden merkeissä!

Kiitos paljon lukemisesta!
xoxo Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti