sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Helena Rubinstein Lash Queen Mystic Blacks arvostelu

Tänään arvostelen  Helena Rubinsteinin Lash Queen Mystic Blacks-ripsivärin. 
Helena Rubisnteinilta ilmestyi vuoden alussa uusi Lash Queen Mystic Blacks  -ripsiväri. Ripsivärin ideana on, että ripsirajaa saa korostettua ripsivärin harjan uniikin muotoilun avulla. Ripsiväri on väriltään tumman musta ja se lupaa tuuheuttaa ripsiä.
Ripösivärin pakkaus on aivan upea! Yksinkertainen mutta kaunis. Tuubi tuntuu ylellisen painavalta ripsivärituubiksi.
Ripsivärin harjan uniikki muotoilu: toisella puolella harjakset ovat piikkisuorat kuin kammassa ja toisella perinteisemmät. Tämä ripsiväri siis tavallaan yhsitää kaksi eri harjaa yhteen. 
Käytin ripsiväriä niin, että ensin harjasin kampamaisella puolella ripsiin vähän ripsiväriä: tällöin sain ripsiin pituutta mutta en lainkaan volyymia. Sen jälkeen harjasin ripset perinteisemmällä harjaosuudella ja sain todella paljon volyymia. Mikäli ripsiin tuli paakkuja saatoin käydä ripset läpi uudestaan kampamaisella puolella. 
Vasen puoli: Kihartamattomat ripset
Oikea puoli: Kiharretut ripset
Nämä ripsikuvat on otettu ripsivärin elämän loppupuolella joten paakkuja oli mahdotonta välttää kampamaisen puolen käytöstä huolimatta. Ripsivärin harjalla on myös todella vaikea saada mitään aikaiseksi silmän sisänurkan ripsiin, sillä harjan yläpäässä ei ole lainkaan harjasosia.
Eli ripsivärin laittaminen vaati vähän työtä. Lisäksi stopperi päästi mielestäni liikaa massaa harjaan, sillä harja piti putsata noin kerran viikossa paakuista jotka eivät meinanneet lähteä millään pois.
Antaisin moitteita myös siitä, että ripsiväri ei kestänyt kuin kaksi kuukautta ennnen kuin kuivahti kokonaan.

Mielestäni ripsiväri oli pienistä vioistaan huolimatta loistava, ja idea harjassa mahtava.
Arvosanaksi antaisin 8/10

Kiitos lukemisesta!
Pauliina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti