perjantai 18. maaliskuuta 2016

Lushin goodiebagin sisältö

Moikka!
Saimme Lushin synttäreiltä aivan ihanan goodiebägin. Siinä oli viisi tuotetta; Jersey Bounce shampoo,  Imogen Rose -hajuvesi, Therapy hierontapala, The rough with the smoothin ja  taivaallisen appelsiinisen tuoksuinen Sunrise-saippua.
Lisäksi saituimme Nellan kanssa ulos juuri kun Lushin työntekijät jakoivat ohikulkijoille jouluisia Joy-paketteja ja saimme sellaiset :) Joy-paketti sisälsi Love and light -käsivoiteen ja Yog Nog saippuan.


 Jos haluat arvostelua jostain näistä Lushin tuotteista, laita pyyntöä kommenttiosioon! :)

Pauliina

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Lushin Glitter Madness - ilta

Moikka!
Olin lauantaina juhlistamassa Suomen Lushin 8-vuotis synttäreitä ihanan Nellan kanssa. Illan teemana oli glitter, ja täytyy sanoa että teema oli huikean hyvin toteutettu! Kimallusta oli kaikkialla, jopa ruoassa. Kaikki vieraat olivat noudattaneet teemaa tunnollisesti, asut ja meikit olivat upeita. Minua harmittaa, että en itse ehtinyt panostaa meikkiini täysillä, sillä pääsin töistä vain tuntia ennen tapahtumaa, joten laittautumiseen ja syömiseen jäi puoli tuntia. Tuossa ajassa ehdin sutaista alaluomelle glitteriä ja heitin tekoripset silmiin.
 Kaunein ilmapallo ikinä!
 Kyrön Napue-ginistä tehtiin cooleja drinkkejä
 Minä ja Nella <3
 Yrittin kuvata meikkiäni mutta se ei kovin hyvin kuvasta ilmene
 Maailman parasta giniä 
Kultaisia Mars-paloja vai minikultaharkkoja?

Tapahtuma oli kerrassaan ihana ja saimme matkaan mukaan pienet goodiebägit. Niistä lisää parin päivän sisällä! :)

Pauliina

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Tubecon -risteily ja Päivä Tukholmassa + minihaalinta


Moikka!
Vietin 2.3-4.3 Silja Serenadella Tubecon-risteilyllä. Hengailimme kahtena päivänä kolme tuntia laivan New York loungessa. Minä lakkasin kynsiä ja muut Kauneustuben tytöt tekivät huulimeikkejä ja kulmia. Fiilis oli aivan mahtava ja noin neljäsataa fania saapui paikalle.
Kuva Tubeconin facebook-sivulta

Saimme herkutella laivan buffassa ja käydä Tukholmassa vapaasti. Tukholmassa meitä odotti sumu ja ankean harmaa sää, mutta se ei fiilistä latistanut! Ensimmäisenä suuntasimme pyhiinvaellukselle Sephoraan, jossa minä ja Sanna jumitimme lopulta yli tunnin. Sieltä minulle tarttui mukaan kosmetiikkadiilattavaa tutuille ja itselleni hankin Kat Von D:n Shade & Light contour kitin. Kaupanpäälle sain pari näytettä. Olin erittäin tyytyväinen itseeni kun kerrankin selviydyin Sephora-käynnistä ilman vararikkoa!
Jälkiruokapöydässä homma lähti lapasesta ja ihan kunnolla. En tosin ihan kaikkea tästä sentään syönyt ja kolmen päivän aikana tuli onneksi käveltyä yli 40km. 
 Herkuttelua Tukholmassa

 Upea Lambo!
 Satamasta ei paljoa eteensä nähnyt!
Minihaalinta! Mukaani tarttui tosiaan edelläkin mainittu Kat Von D:n Shade & Light contour palette ja Our coast -muumimuki, jossa Niiskuneiti huolehtii Itämeren puhtaudesta hupaisa ilme kasvoillaan. Sephorasta sain kaupanpäällisiksi pari näytettä ja minikoon Kat Von D:n Tattoo eyelineria. Kuvasta puuttuu Makeup Storen hologrammi-glitteri, sillä unohdin kokonaan ottaa sen kuvaan mukaan.
Ostin lisäksi hirmuisesti karkkia tuliaisiksi ja itselleni pussin turkinpippureita.

Kaikenkaikkiaan jäi mahtava fiilis reissusta! Kiitos Tubeconin porukalle ja Siljalle ikimuistoisesta risteilystä!

Pauliina