sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Lahtimiitti 2015 - Bona Valere, OPI ja Glitter!

Moikka!
Osallistuin kesäkuun loppupuolella Saran ja Miran järjestämään kauneusbloggaajien blogimiittiin. Miitti pidettiin Lahdessa, ja ideana oli kiertää kaupungissa muutama liike läpi ja tutustua niiden tarjontaan. Tämän kaltainen miitti oli minulle aivan uusi ja oli tosi kivaa nähdä ihanien liikkeiden ohella Lahden kaupunkia, sillä olen käynyt Lahdessa vain muutaman kerran aiemmin.

Ensimmäinen kohteemme oli Bona Valere, joka on virolaisen luonnonkosmetiikan maahantuoja. Bona Valere avasi hiljattain myös nettikaupan jossa voi tutustua tuotteisiin vaikkei Lahdessa asustelisikaan.

Kaikki Bona Valerassa myytävät tuotteet ovat käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa
Seuraavaksi suuntasimme OPI:n maahantuojalle. Pääsimme tutustumaan syksyn uuteen kokoelmaan jonka teemana on Venetsia! Olen niin innoissani, sillä olen viikon päästä lähdössä Venetsiaan! 
Tällaiset OPI-hyllyt minulla voisi olla kotonakin...
Venetsia-kokoelma on niiiiiin ihana! Gelato on my mind on henkilökohtainen suosikkini.
Manikyyrini 
OPI:lta suuntasimme Glitteriin, jossa vietimmekin loppuillan. Luvassa oli hauskaa ohjelmaa; saimme tehdä toisillemme pikakampauksia. Itse olen aivan kädetön hiusasioissa joten ensin yritin räpeltää itselleni kampausta, mutta sitten Pirjo tuli hätiin ja pelasti.

Glitter myy nykyään myös kauneustuotteita
Tällä porukalla olimme liikenteessä :)
Lopuksi saimme vielä LivBoxilta ihanan kesäyllätyksen: kaunis meikkipussi jossa oli kaksi Orlyn Nail Artist-koristelulakkaa ja Hurraw!-huulirasva.
Bona Valeresta saimme pienet ihanat goodiebagit. Minun bagini sisälsi Sosarin Misty Sea Mud Mask-naamion ja ruusulta tuoksuvia kylpysydämiä jotka kosteuttavat ihoa. Kylpysydämiä en ole vielä kokeillut mutta mutanaamiota jo parikin kertaa ja olen vakuuttunut! Aion tehdä siitä blogipostauksen kunhan saan sitä vielä pari viikkoa testattua.
OPI:lta saimme matkaamme Hawaii-kokoelmasta kynsilakan ja Avojuice-käsivoiteen. Rakastuin heti ensisilmäyksellä This color's making waves- lakkaan!
Glitter lahjoitti meille kaikille söpöt vaaleanpunaiset korvakorut ja ihanan rannekorun. 

Kiitos ihanasta miitistä Sara ja Mira
Kiitos lukemisesta!
Pauliina